Today.ua

Сергій Бабкін розповів про результати другої операції на очах і прогнози лікарів

Сергій Бабкін переніс другу операцію на очах і вже вийшов на зв'язок зі своїми фанатами, щоб розповісти їм про прогнози щодо свого здоров'я. Артист вже переніс дві операції, але через кілька місяців його чекає продовження курсу лікування. Поліпшення є, і воно значне, однак остаточно зір до Бабкіна ще не повернувся.

На своїй сторінці в Instagram Сергій Бабкін закликав фанатів не турбуватися про нього. Він повідомив, що через два місяці знову поїде до Відня, щоб долікувати друге око. Чи буде це ще одна операція, артист не уточнив. Але судячи з його коментарю, друге втручання буде вже не лазерне.

"Не переживайте! У нас все відмінно! Операція на 2 очах пройшла успішно! Всі запалені осередки зашиті. Повернутися до Відня мені необхідно через 2 місяці, щоб "добити" перше око. Воно було дуже складним і потужності лазера не вистачило, щоб прибрати всі плями ", - написав Бабкін.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Sergey Babkin.5nizza.Musician. (@babkin_official)

Відомо, що артист кілька місяців тому почав різко втрачати зір. Спочатку лікарі думали, що причина в інфекції, яку виявили у Бабкіна в нирках, але з'ясувалося, що причина в старій травмі очей. Десять років тому на Бабкіна впав мікрофон, який травмував сітківку ока. Через багато років, стара травма дала про себе знати.

Що стосується вартості лікування, то раніше Бабкін називав цифру 2700 євро. Однак, він уточнив, що це була вартість однієї операції. За дві операції він заплатив разом з препаратами та консультаціями лікарів 15 000 євро.

"Хочу, щоб все було прозоро для людей, які пишуть нам, у яких різні захворювання очей і які теж збираються в Європу на лікування", - зазначив музикант.

Раніше дружина артиста Сніжана Бабкіна показала їх спільне фото після другої операції на очах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ