Today.ua

Стилісти назвали стрижки, які залишаться в моді в 2021 році

Тренди змінюються, але є стрижки, які не втрачають своєї актуальності вже багато років. Не можна назвати старомодною зачіску, яка підходить практично кожній жінці, і яка зручна у догляді. Тим більше, не так часто перукарі можуть запропонувати вам щось нове і оригінальне, тому доводиться задовольнятися тим, що є.

Піксі

Стрижка піксі в 2021 році стала особливо популярною. Ця ультракоротких зачіска з рваними пасмами надає жіночому образу сексуальності і легкості. Пікс ідеально підійде тим, у кого тонке волосся, і кому потрібно створити додатковий обсяг на голові. Укладати цю зачіску щодня немає потреби, що також стане приємним бонусом для її власниці.

Шеггі

Всім відома стрижка шеггі також не вимагає укладання. Вона характеризується пасмами різної довжини, оформленими у недбалі локони. Стилісти відзначають, що така зачіска підходить для будь-якого типу волосся і довжини. Влітку шеггі освіжить ваш образ, а взимку під шапкою ця зачіска також не втратить свій вигляд.

Довге волосся

Здорове і доглянуте довге волосся буде актуальним в усі часи. Вони надають жіночності будь-якій дівчині. Не важливо, рівні у вас локони, або кучеряві. На довгому волоссі можна зробити будь-яку зачіску, залежно від вашого образу. Головне, забезпечити йому правильний догляд.

Хвилясте каре

За допомогою хвилястого каре можна створити об'єм на будь-якому волоссі. Природні локони, правильно укладені перукарем, створять жіночний і стильний образ. На літо це саме те, що потрібно. Доповнити таку зачіску можна яскравою помадою, і ви будете на висоті! Раніше повідомлялося про три красиві зачіски на кожен день, які можна зробити в домашніх умовах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ