Today.ua

Стильна стрижка міксі замінить каре в 2022 році: особливості укладання нової трендової зачіски

На піку моди у 2022 році опиниться стрижка міксі. Дана зачіска є сумішшю маллета і піксі. Стрижка підходить всім дівчатам, незалежно від типу волосся та форми обличчя.

Принциповою відмінністю міксі від малету та піксі є те, що ззаду вона значно коротша, а спереду довжина волосся опускається максимум до лінії плечей. Міксі виглядає неймовірно елегантно, підкреслюючи зухвалий і сміливий образ своєї власниці.

Унікальність форми цієї зачіски дозволяє зробити візуально стрункішим кругле і квадратне обличчя, а овальне злегка підтягнути. Стрижка мікси підійде для будь-якого волосся, але особливо для тих, у кого кучеряві локони. На тонкому волоссі міксі виглядатиме також об'ємно. Укладати міксі можна абсолютно по-різному. Плюсом є те, що багато часу укладання цієї стрижки не займе. Варіантів два: ви можете або витягнути волосся, або навпаки, завивати його. З чубчиком теж можна експериментувати, зачісуючи його назад або залишаючи у вільному польоті.
Перевагою міксі є й те, що стрижка відростає непомітно та добре тримає форму. Це робить міксі ідеальною зачіскою для тих, хто хоче стильно виглядати і не відвідувати часто перукаря.

Раніше повідомлялося про модні стрижки 2022 для різної довжини волосся, які приховають великий ніс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ