Today.ua

Тіні Кароль - 36: як привітали артистку найближчі чоловіки в її житті

Тіна Кароль 25 січня відзначає свій 36-й день народження. Зірку з самого ранку привітали MONATIK, Олег Винник, DOROFEEVA, ведучі Людмила Барбір і Алла Мазур, а також співак Дан Балан, якому приписували роман з Тіною Кароль.Найзворушливіше привітання артистка отримала від сина Веніаміна, який адресував мамі теплі слова англійською мовою.

Дан Балан опублікував на своїй сторінці в Instagram спільне фото з іменинницею і підписав його "Happy Birthday, darling ...". Це викликало чималий ажіотаж серед шанувальників, і вони знову заговорили про його роман з Тіною.

"Ну нарешті-то вас вже від любові розпирає і хочеться кричати про це на весь світ! Ми так чекали цих моментів", "Як мило!", "Під новим кліпом немає стільки реакцій", "Абсолютно різні, але яка гарна пара! "," Гарна була б пара ", - написали фоловери.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Dan Balan (@danbalan)

Син Тіни Кароль записав для мами відеоповідомлення, привітавши її англійською мовою. У хлопчика бездоганна вимова іноземною мовою, так як він кілька років вже вчиться в Лондоні.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Тіна Кароль Офіц. фан-клуб (@_fantina)

Сама Кароль в день свого народження підготувала для відданих шанувальників сюрприз. Артистка оголосила про відкриття свого стрімінг-сервісу на платформі Patreon, де тепер буде виходити ексклюзивний контент зі співачкою.

"Все, що ти хотів про мене дізнатися, але боявся запитати - тепер на PATREON!" - написала співачка у своєму Instagram.

Нагадаємо, Тіна Кароль показала себе без макіяжу під час вечірнього тренування в спортзалі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ