Today.ua

Тонкі млинці без яєць: секрети приготування ідеального тіста

Млинці – універсальна страва для сніданку, або на десерт. Готувати млинці можна на молоці, кефірі і навіть на воді. До складу млинців не завжди входять яйця. Якщо яєць немає, це не означає, що приготувати млинці не вийде. Якщо зробити тісто заварним, то млинці будуть і еластичними, і тонкими.

Тонкі млинці без яєць

Інгредієнти:

Додайте в кефір соду, цукор та сіль, все добре перемішайте.

Потім додайте борошно і замісіть густе тісто. Добре розмішавши тісто, влийте в нього 220 мл окропу.

Розмішуємо тісто для млинців до однорідної маси, щоб не було грудок, і додаємо 2 ст. л олії.

Тісто стало рідкішим, що нам і потрібно.

Випікаємо млинці на розігрітій сковороді, змащеній маслом приблизно по 20-30 секунд на кожній стороні.

Млинці на заварному тесті виходять м'якими та еластичними. У них можна загорнути будь-яку начинку, а також подавати порожніми зі сметаною, медом або варенням.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати дієтичні млинці без борошна та крохмалю, як альтернативу традиційним пшеничним млинцям.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ