Today.ua

Трендова стрижка піксі-боб 2022: варіанти укладання для надання волоссю об'єму

Серед усіх коротких стрижок на піку популярності зараз перебуває піксі-боб. Це зачіска, яка не вимагає багато часу на укладання і робить тонке волосся більш об'ємним. Якщо ви впевнені у собі та готові на експерименти напередодні Нового року, то ця стрижка саме для вас.

Відмінними рисами стрижки піксі-боб стилісти називають довгі пасма в передній частині голови, а також укорочені пасма на маківці. Зачіску часто доповнюють будь-яким варіантом чубчика, але найкраще виглядає подовжений або асиметричний чубчик.

Найкращі моделі для піксі-бобу - це дівчата з густим і прямим волоссям, однак ідеальної форми зачіски можна досягти і на кучерявому волоссі. Варто врахувати, що піксі-боб не можна стригти на сильних завитках, які не зможуть тримати форму, навіть якщо їх укладати різними стайлінговими засобами. Стилісти запевняють, що ця стрижка ідеально підходить будь-якій жінці незалежно від віку та типу зовнішності. Часто піксі-боб обирають жінки 40+, оскільки візуально піксі-боб їх омолоджує.

Молодші дівчата також можуть експериментувати з цією зачіскою і підкреслити свою індивідуальність. Піксі-боб згладить асиметричний овал обличчя, підкреслить переваги зовнішності, а тонке волосся зробить більш об'ємним і пишним. Густе волосся стане виглядати легшим і буде легше укладатися.  Зачіска піксі-боб поєднується з будь-якими варіантами фарбування волосся. Стрижка ідеально виглядає на натуральних відтінках, платинових варіантах. Найчастіше її обирають блондинки.

Раніше повідомлялося про трендову стрижку "віник" для середнього волосся, яка стрімко набирає популярності у всьому світі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ