Гречка – один із найпопулярніших гарнірів на столах українців. Її поєднують з різними інгредієнтами, щоб варена крупа була ще смачнішою. Досвідчені кулінари розповіли, які три продукти покращать смакові якості гречки і зроблять страву справжнім делікатесом.
Сир
Сир добре поєднується не лише з макаронами, але і з гречкою. Додавати продукт можна двома способами: одразу натерти сир у свіжоприготовлену гречку, або перед подачею посипати гречку сиром і поставити розігріти в мікрохвильову піч, щоб сир розплавився.
Гриби
Гречка з грибами нічим не поступається за смаком гречці з м'ясом. Будь-які гриби в обсмаженому вигляді покращать смак каші. Найшвидше буде обсмажити печериці з цибулею та морквою, і перемішати їх із гречкою.
Яйця
Зваріть яйця вкруту, остудіть їх і очистіть від шкаралупи. Дрібно наріжте яйця, цибулю обсмажте на сковороді. Змішайте яйця, цибулю та гречку. Додайте в гарячу гречку шматочок вершкового масла. Така страва надовго вгамує голод.
Раніше повідомлялося, який секретний інгредієнт потрібно додати до бульйону, щоб червоний борщ вийшов ідеальним.