Today.ua

Три знаки Зодіаку, які у червні зіткнуться з конфліктами і неприємностями

Представників трьох знаків Зодіаку в червні чекає непростий період, про який розповів астролог Павло Глоба. За його словами, неприємності можуть статися з Овнами, Тельцями і Терезами, так що потрібно заздалегідь знати, до чого бути готовими, щоб зустріти цей етап в житті з високо піднятою головою.

Овен

Овнам в червні потрібно бути дуже обережними, особливо в спілкуванні з людьми. Не довіряйте улесливим обіцянкам сторонніх. Перший місяць літа принесе представникам цього знаку Зодіаку багато знайомств, але до них потрібно поставитися дуже обережно. Астролог радить приділити більше часу своїй родині, інакше в особистому житті можуть початися великі проблеми.

Телець

Перший місяць літа принесе Тельцям багато неприємностей, в першу чергу на роботі. Намічені плани можуть зруйнуватися, і перед представником цього знаку Зодіаку буде стояти важкий вибір між кар'єрою і особистим життям. Тельці, у яких вже є друга половинка, можуть дізнатися щось неприємне про свого партнера. Не варто заздалегідь чекати біди, але те що червень для Тельців буде непростим місяцем, тут Павло Глоба не сумнівається.

Терези

Терези в червні повинні будуть приділити час вирішення сімейних конфліктів. Не відкладайте це на потім і постарайтеся за місяць вирішити всі свої справи. Астролог радить Терезам уникати нервів і не спалахувати через дрібниці. Тоді вийде вирішити всі проблеми без шкоди для себе.

Раніше Павло Глоба назвав знаки Зодіаку, на яких чекають неприємності в травні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ