Today.ua

Варена картопля із секретним інгредієнтом: що додати у страву для аромату та насиченого смаку

Варена картопля - найпростіший і найдоступніший гарнір під будь-яку основну страву. Хтось більше любить пюре, а комусь до душі картопля по-селянськи з пікантною скоринкою. Якщо ви хочете приготувати максимально корисну страву, тоді слідуйте нашому рецепту, і у вас все вийде.

Для приготування ідеальної картоплі вам знадобиться один секретний інгредієнт – часник. Попередньо придавіть його та відправте в каструлю під час варіння. Після приготування видаліть часник із каструлі. Крім часнику для покращення аромату та смаку картоплі можна покласти й інші інгредієнти в каструлю під час варіння. Це може бути цибуля, лавровий лист, перець. Всі вони нададуть страві пікантності та додаткового смаку.

Готова варена картопля вийшла ще смачнішою та ароматнішою, якщо додати в неї вершкове масло, дрібно нарізаний кріп і подрібнений свіжий часник, якщо вам хочеться більш насиченого часникового смаку.

Також можна окремо підсмажити цибулю із салом і зверху викласти на відварену картоплю. Таку страву готували ще наші бабусі. Якщо ви на дієті, можна обійтися і без сала.

Раніше повідомлялося, як приготувати смачну запечену дієтичну картоплю в духовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ