Today.ua

Весільний макіяж 2021: найкращі варіанти максимально природних образів наречених

Весільний макіяж повинен бути стійким, ефектним і максимально природним. Від якості макіяжу залежить весь весільний образ, тому ретельно підходьте до вибору косметики і візажиста. Представляємо до вашої уваги кілька весільних образів, що підкреслюють природну красу наречених, і які будуть популярні в 2021 році.

Кожна наречена хоче бути найкрасивішою. Весільний макіяж включає в себе широкий шар косметики і в першу чергу достатню кількість тонального крему. У теплу пору року віддайте перевагу легким основам, які дозволять шкірі нареченої навіть під шаром косметики виглядати природно і свіжо. Нейтральний рожевий відтінок на щоках і повіках допоможуть зробити весільний макіяж більш свіжим і сяючим. Не варто боятися рожевої колірної гами на очах, при правильному нанесенні цих відтінків, макіяж вийде дуже ніжний і романтичний.

Акцент на брови повинен бути, але без фанатизму. Спробуйте брови з текстурованим ефектом, домогтися якого дуже легко: достатньо зачесати волоски нагору, використовуючи прозорий гель. Тоді ваші бровки будуть максимально природними і доглянутими.

Відтінки nude в весільному макіяжі весна-літо - 2021 вже не актуальні. Візажисти рекомендують додати трохи кольорів в образ. Наречена не повинна бути блідою. Використовуйте мерехтливу підводку для тонких стрілок на очі, яскраву матову помаду, рожеві тіні ... Все що завгодно, аби зробити весільний образ яскравим. Для наречених, які не готові до темних smoky-eyes, є альтернатива - ефект легкої димки на повіках. Найкраще робити ставку на холодні сірі відтінки або на теплу коричневу гаму, залежно від кольоротипу шкіри і відтінку очей.

З білою весільною сукнею відмінно поєднуються білі стрілки на нижніх повіках, сріблястий гліттер на вилицях, та інші подібні елементи макіяжу, які будуть в тренді у 2021 році.

Раніше повідомлялося, які способи укладання волосся будуть популярні серед весільних трендів 2021 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ