Today.ua

Онучка Ольга Сумської відзначила 4-річчя: ексклюзивні фото

Молодша дочка Антоніни Паперної та онука Ольги Сумської 10 липня відсвяткувала своє 4-річчя. Дочка Сумської разом з чоловіком і двома дітьми живе в Москві і вкрай рідко бачиться з сім'єю. Фото сина і дочки Антоніна показує в соцмережах не часто. Про те, що молодшій Єві виповнилося 4 роки, стало відомо з Instagram-Stories Антоніни.

Дочка Сумської опублікувала фото з дитячого дня народження, на якому був торт із зображенням єдинорога, а у маленької Єви була зачіска з двох різнокольорових кісок, як роги у єдинорога. Фото іменинниці показано тільки зі спини. Видно, що вона була одягнена в світло-рожеву сукню і біле намисто. Більше ніяких кадрів з дня народження в Instagram зірки немає.

Як відомо, Тоня Паперна перебуває у відносинах з російським актором Володимиром Яглич. У 2017 році у пари народилася дочка Єва, а в 2020 - син Данило.

За рік після пологів молодшого сина Антоніна Паперна схудла на 15 кілограмів. Зараз вона ще в кращій формі, ніж була до вагітності. Дівчина багато тренується і називає спорт своєю найбільшою любов'ю. На тижні вона опублікувала відео, на якому робить планку, по черзі піднімаючи руки.

Раніше повідомлялося, що дочка Ольги Сумської вперше показала обличчя старшого сина Данила, якому в квітні виповнився 1 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ