Як приготувати млинці на кефірі з хрусткою скоринкою: секрети від досвідчених кулінарів

Автор: Лобанова Єлизавета

Млинці бувають різними, і смачнішої страви на сніданок багато хто для себе не уявляє. Можна приготувати товсті, тонкі або млинці з начинкою. Більшість готують млинці на молоці, але якщо приготувати їх на кефірі, тоді млинці вийдуть пишнішими та смачнішими. Досвідчені кулінари поділилися рецептом приготування ідеальних кефірних млинців.

Як приготувати млинці на кефірі з хрусткою скоринкою: секрети від досвідчених кулінарів - today.ua

Пишні млинці на кефірі

Інгредієнти:

  • Кефір – 0,5 літра
  • Яйце - 1 штука;
  • Цукор – 20 г;
  • Рослинна олія - 100 мл;
  • Вода – 1 склянка;
  • Борошно - 320 грамів;
  • Дрібка соди;
  • Дрібка солі;
  • Вершкове масло - 30 грамів.

Як приготувати млинці на кефірі з хрусткою скоринкою: секрети від досвідчених кулінарів Кефір виливаємо в миску чи глибоку тарілку. Додаємо яйце і перемішуємо.

Висипаємо соду, сіль та цукор і всі інгредієнти збиваємо міксером.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Додаємо в тісто воду та олію, знову все перемішуємо. Наприкінці всипаємо борошно. Перед початком готування борошно необхідно просіяти, так воно насититися киснем і млинці будуть більш пишні. Щоб у тісті не було грудок, можна використати міксер.

Розігріваємо сковороду, змащуємо її вершковим маслом, і починаємо смажити млинці. Після утворення золотистих країв перевертаємо кожен млинець і смажимо третину хвилини. Перевертати млинці найкраще силіконовою лопаткою.

Перекладаємо млинці на широку тарілку, і змащуємо кожен млинець зверху вершковим маслом.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Подаємо млинці зі сметаною, медом, варенням, нарізаними фруктами, та будь-якими іншими начинками.

Раніше повідомлялося, яких помилок у приготуванні потрібно уникати, щоб млинці не прилипали до сковороди.