Омлет - проста в приготуванні страва, яку можна їсти як на сніданок, так і в обід. Щоб приготувати омлет для усієї сім'ї, не обов'язково використовувати багато яєць. Досвідчені господині поділилися секретом, як з одного яйця зробити омлет на 3-4 порції.
Багато хто готує омлет за класичним рецептом: яйця, молоко, спеції. Однак, якщо у вас у холодильнику мало яєць, тоді розбавити омлет можна іншими інгредієнтами, і тоді його об'єм у кілька разів збільшиться.
Візьміть ємність, в якій змішайте вилкою яйце і сіль за смаком. Додайте 5 столових ложок молока та 2 столові ложки борошна. Розмішайте інгредієнти до однорідності.
Потім додайте в омлет 5-7 столових ложок води, краще за мінеральну, і пару ложок молока, якщо маса занадто густа. Мінеральна вода зробить омлет більш пишним, а ось про соду забудьте. Незважаючи на те, що багато господинь додають її в цю страву, вона її пишніше не робить.
Популярні зараз
У Мережі показали інтер'єр концепту позашляховика Kraz Chumak
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Починаємо смажити омлет. Виливайте його на розігріту сковороду, змащену олією. Готуємо під кришкою на маленькому вогні.
При подачі омлет розрізаємо на кілька частин. Зверху можна викладати будь-які начинки до смаку: сир, гриби, авокадо, філе лосося, ковбасу тощо. Омлет з начинкою вийде ситнішим, якщо ви хочете повноцінно поснідати.
Раніше повідомлялося, як приготувати сирний омлет у духовці на сніданок.