Деруни - це звичайна страва, яку можна приготувати на обід або вечерю і ситно нагодувати всю сім'ю. Щоб додати картопляним дерунам пікантності та незвичайного аромату, спробуйте додати до них бекон. Звична страва набуде приємного присмаку.
Багато господинь додають у деруни часник та інші спеції для інтенсивності смаку, однак, завжди можна відійти від класики та спробувати щось нове.
Якщо ви хочете, щоб деруни мали інтенсивний смак і аромат, то варто звернути увагу на бекон сирого копчення. Головне, не переборщити із цим інгредієнтом. Бекон для дерунів нарізається дрібно та добре перемішується з іншими інгредієнтами. Для пікантності можна ще додати в рецепт трохи зеленої цибулі, а не лише ріпчастої.
А взагалі цибулі у дерунах багато не буває. Хтось додає до дерунів замість борошна крохмаль. Тут уже за бажанням.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Класичні картопляні деруни готуються з додаванням картоплі та цибулі, які натираються на крупній тертці. До них додається яйце, сіль, чорний перець і усе добре перемішується. На око додається борошно, поки тісто не буде потрібної консистенції. Деруни обсмажуються на сковороді до рум'яної скоринки.
Раніше повідомлялося, як приготувати деруни по-буковинськи у горщиках у духовці.