Як швидко почистити варену картоплю в мундирах: простий спосіб, який знадобиться кожному на кухні

Автор: Лобанова Єлизавета

Зварити картоплю в мундирах не складе ніяких труднощів, але ось почистити її - справа непроста. Проте, досвідчені господині поділилися деякими секретами, як швидко очистити картоплю від шкірки, не витративши багато часу. Існує кілька простих лайфхаків.

Як швидко почистити варену картоплю в мундирах: простий спосіб, який знадобиться кожному на кухні - today.ua

Варену картоплю в мундирі широко використовують для приготування різних салатів, або подають як гарнір з будь-яким м'ясом, або салатом. Якщо ви не любите чистити картоплю, ми розповімо, як полегшити собі задачу.

Перший спосіб

Сиру картоплю перед варінням добре промийте і зробіть надрізи по колу. Коли овоч звариться, вам залишиться помістити його в холодну воду, потім легко відтягнути шкірку з обох боків і картопля буде почищена. Для того, щоб не обпектися, в картоплину встромляють вилку. Потім за допомогою ножа рухами знизу-вгору знімають шкірку. Як швидко почистити варену картоплю в мундирах: простий спосіб, який знадобиться кожному на кухні

Другий спосіб

Картоплю можна чистити ще одним менш традиційним способом. Він доречний, коли потрібно почистити багато сирої картоплі на велику компанію. Вам знадобиться пластмасове відро, акумуляторний дриль та новий йоржик для унітазу.

Популярні зараз

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

У Мінекономіки спрогнозували зростання курсу долара до 50 гривень

Верховна Рада знайшла додаткові підстави для припинення виплати пенсій

Греція остаточно відмовила у передачі систем Patriot Україні: названо причину

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Від йоржика відрізаємо ручку, а ціпок вставляємо в дриль, як свердло. Картоплю кидаємо у відро і заливаємо холодною водою. Встромляємо дриль у відро з картоплею і вмикаємо в мережу. Йоржик крутиться, як міксер, і через хвилину дриль залишить всю картоплю без шкірки.

Раніше повідомлялося, як правильно смажити картоплю, щоб вона вийшла смачною, хрумкою та корисною.