Омлет – традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме.
Ніжний омлет у духовці
Інгредієнти:
- яйця – 6 штук
- молоко - 300 мл
- сіль – 1/2 ч. л.
- вершкове масло - 20 г
Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.
Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин.
Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень.
Смачного!
Раніше повідомлялося, чим можна замінити яйця та молоко в омлеті, та приготувати страву, яка нічим не відрізнятиметься від класичного омлету.