Today.ua

Як запекти омлет у духовці: рецепт приготування ніжної страви з вершковим смаком

Омлет – традиційна страва на сніданок, яку можна готувати як на сковороді, так і в духовці. Якщо ви досі пам'ятаєте смак пухкого омлету з дитячого садка, то повторити такий самий у вас вийде лише в духовці. Такий омлет матиме приємний молочний присмак, і він не осяде, тож ще й гарно виглядатиме.

Ніжний омлет у духовці

Інгредієнти:

Яйця злегка збийте у мисці віночком. Додайте молоко та сіль, все добре перемішайте.

Форму для запікання змастіть вершковим маслом та перелийте яєчну суміш туди.

Поставте омлет у розігріту до 180 градусів духовку та запікайте 30-35 хвилин.

Дайте омлету постояти в духовці ще п'ять хвилин, дверцята можете відчинити. Подавайте омлет теплим, зверху натерши сир та додавши зелень.

Смачного!

Раніше повідомлялося, чим можна замінити яйця та молоко в омлеті, та приготувати страву, яка нічим не відрізнятиметься від класичного омлету.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ