Приготувати смачну картоплю можна як у духовці, так і на плиті, або навіть у мікрохвильовій печі. Найкориснішою вважається картопля у мундирі. Коли ми варимо картоплю в шкірці, то в ній зберігаються всі вітаміни та мікроелементи. Досвідчені кулінари поділилися найшвидшим способом варіння картоплі, який забере у вас мінімум часу.
Якщо у вас на кухні є мікрохвильова піч, тоді достатньо покласти картоплю в поліетиленовий пакет, полити його водою, і перемістити в мікрохвильову піч на 5-6 хвилин. Вже через 15 хвилин страва буде готова, і ви зможете подати її до будь-якого м'яса чи риби.
Для початку промийте картоплю, дайте стекти воді. Помістіть картоплю в щільний поліетиленовий пакет, зав'яжіть його і зробіть ножем кілька отворів. Покладіть пакет на термостійку тарілку і поставте в мікрохвильову піч. Встановіть час приготування 13-15 хвилин. Попередньо картоплю можете посолити, а спеції можна буде додати вже потім у тарілці. Коли дістанете картоплю з мікрохвильової печі, зніміть пакет і відразу приступайте до дегустації страви. Приготування картоплі в мікрохвильовій печі займе мінімум часу, і вам не доведеться мити деко, або каструлю.
Раніше повідомлялося, як правильно запікати картоплю, щоб вона вийшла з хрусткою скоринкою.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal