Курячий бульйон - улюблена багатьма страва, яка готується швидше ніж борщ та інші супи. Все, що вам потрібно, це вибрати якісну курку. Проте секрет насиченого курячого бульйону не лише в цьому. Досвідчені кулінари розповіли, що додати в бульйон, щоб він вийшов ідеальним за смаком та зовнішнім виглядом.
Щодо вибору м'яса, то пам'ятайте, що з філе, м'якоті стегна та інших м'ясних частин смачний бульйон ви не зварите. Обов'язково потрібно купувати м'ясо на кістці. Наприклад, візьміть гомілки, крильця та спинки. У задньої частини можна видалити жир, якщо хочете зробити бульйон більш пісним. Звичайно ж, краще варити бульйон на домашній курці, але і з магазинної можна приготувати смачний обід.
Варити овочі в бульйоні слід повністю. Цибулю та моркву чистимо і кидаємо в бульйон, а коли вони зваряться, то цибулю виймаємо, а моркву дрібно нарізаємо.
Раніше повідомлялося, що потрібно додати до бульйону, щоб червоний борщ вийшов насиченим.