Today.ua

Яку цибулю потрібно додавати в котлети, щоб страва вийшла соковитою і довго зберігалася в холодильнику

Котлети - на перший погляд проста страва, яка дуже важко зіпсувати. Однак, не у всіх господарок котлети виходять із першої спроби. Потрібно знати деякі нюанси приготування, щоб страва вийшла смачною, соковитою і довго зберігалася. Адже багато господинь заморожують котлети, щоб потім обсмажити їх на сковорідці та швидко приготувати на обід чи вечерю.

У будь-якому рецепті котлет серед інгредієнтів є цибуля. Цей овоч дає страві необхідну соковитість та м'якість.

Але якщо ви хочете, щоб котлети вийшли смачнішими, додавайте не свіжу цибулю, а обсмажену. Цим секретом діляться досвідчені кухарі.

Після обсмажування з цибулі пропадає гіркота, і смак котлет стає м'якшим. А якщо цибулю обсмажити в бальзамічному оцті та додати у фарш в карамелізованому вигляді, то котлетки стануть ще й трохи солодкими. Одне слово, такий маленький нюанс може приємно змінити смак котлет.

Якщо ви хочете, щоб котлетки вийшли пишними, то не варто додавати більше хліба, а краще відбийте фарш і покладіть його на якийсь час в холодильник. Це потрібно зробити незалежно від того, яку цибулю ви додаєте в котлети - сиру або обсмажену.

Раніше повідомлялося, чому у фарш для котлет не потрібно додавати хліб.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ