Який інгредієнт додати в курячі котлети, щоб вони вийшли не прісними: хитрощі господарок

Автор: Лобанова Єлизавета

Котлети з курячого м'яса виходять дієтичними та нежирними. Якщо вам хочеться дещо урізноманітнити звичний смак цієї страви, тоді спробуйте додати в котлети кілька інгредієнтів. Звичайна страва перетвориться на ресторанний шедевр. Подавати такі котлети можна під будь-який гарнір.

Який інгредієнт додати в курячі котлети, щоб вони вийшли не прісними: хитрощі господарок - today.ua

До складу пікантних котлет входить кисломолочний сир, а панірування готується зі звичайних кукурудзяних пластівців. Зовні такі котлети нагадують "котлети по-київськи", тільки замість вершкового масла всередину таких котлет кладеться сир.

Курячі котлети в паніровці

Інгредієнти:

  • куряче філе – 2 штуки;
  • яйце – 1 штука;
  • кисломолочний сир – 100 г;
  • кріп - за смаком;
  • борошно – для панірування;
  • кукурудзяні пластівці без цукру - для панірування;
  • сіль, спеції.

Який інгредієнт додати в курячі котлети, щоб вони вийшли не прісними: хитрощі господарок Куряче філе розріжте на два пласти, посоліть, посипте спеціями, накрийте пакетом і злегка відбийте.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

На край кожного філе викладіть чайну ложку сиру, рубану зелень і заверніть філе в рулетик. З двох філе вийде чотири котлети.

Для панірування візьміть борошно, збийте його з яйцем. У кукурудзяні пластівці без цукру додайте трохи солі та спецій.

Курячі котлетки обваляйте спочатку у борошні, потім у паніруванні з пластівців.

Викладіть котлети на лист, застелений пергаментом. Випікайте котлети за температури 180 градусів 45-50 хвилин.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Раніше повідомлялося, навіщо у фарш для котлет потрібно додавати трохи сметани.

Головне