Сирники - ідеальна страва на сніданок, однак приготувати їх смачними вдається не всім з першого разу. Щоб сирники вийшли ніжнішими, їх потрібно запікати в духовці. А ще важливо не переборщити з борошном і додати в сирники трохи розпушувача. Поліпшити смак страви зможуть й інші інгредієнти.
Так, досвідчені господині додають у сирну основу для сирників трохи олії. Цей інгредієнт додасть сирникам рум'яності та пишності. А ще вони не підгорятимуть.
Співвідношення інгредієнтів у рецепті сирників відіграє важливу роль. Якщо ви дотримуватиметеся всіх пропорцій, то ваші сирники точно вийдуть ідеальними.
Викладіть у глибоку ємність 200 г сиру. Краще пропустити сир через сито, якщо він рідкий. Для сирників потрібно брати сир не надто жирний і не надто рідкий. Магазинний сир на сирники краще відразу купувати жирністю трохи більше 5%.
Сир із яйцями ретельно перемішується, після чого до них додається дві столові ложки просіяного борошна. Потім додаємо пару ложок олії.
Тепер із сирної маси можна формувати сирники. Сирники потрібно смажити в паніровці, інакше не утвориться скоринка. Для панірування можна використовувати муку, вівсяні пластівці, кунжут.
Раніше повідомлялося, чому сирники іноді виходять сирими всередині, а зовні підгоряють.