Today.ua

Який секретний інгредієнт потрібно додати до сирників, щоб вони вийшли повітряними та пишними

Сирники - ідеальна страва на сніданок, однак приготувати їх смачними вдається не всім з першого разу. Щоб сирники вийшли ніжнішими, їх потрібно запікати в духовці. А ще важливо не переборщити з борошном і додати в сирники трохи розпушувача. Поліпшити смак страви зможуть й інші інгредієнти.

Так, досвідчені господині додають у сирну основу для сирників трохи олії. Цей інгредієнт додасть сирникам рум'яності та пишності. А ще вони не підгорятимуть.

Співвідношення інгредієнтів у рецепті сирників відіграє важливу роль. Якщо ви дотримуватиметеся всіх пропорцій, то ваші сирники точно вийдуть ідеальними.

Викладіть у глибоку ємність 200 г сиру. Краще пропустити сир через сито, якщо він рідкий. Для сирників потрібно брати сир не надто жирний і не надто рідкий. Магазинний сир на сирники краще відразу купувати жирністю трохи більше 5%. Далі сир потрібно трохи посолити і додати столову ложку звичайного і ванільного цукру, а потім - збите яйце.

Сир із яйцями ретельно перемішується, після чого до них додається дві столові ложки просіяного борошна. Потім додаємо пару ложок олії.

Тепер із сирної маси можна формувати сирники. Сирники потрібно смажити в паніровці, інакше не утвориться скоринка. Для панірування можна використовувати муку, вівсяні пластівці, кунжут.

Раніше повідомлялося, чому сирники іноді виходять сирими всередині, а зовні підгоряють.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ