Today.ua

Зачіски з косами на літо: ТОП-5 стильних варіантів плетінь

Зачіски з косами - ідеальний варіант на літо, коли не потрібно ховати волосся під шапкою, а можна створити гарний образ. Варіант плетіння ви можете обрати той, який вам під силу. Адже самостійно заплести декоративні косички може виявитися не так просто, і тоді потрібно звернутися до фахівця. Пропонуємо до вашої уваги ТОП-5 варіантів кіс на будь-який смак.

Сенегальські косички

Таку зачіску традиційно носять сенегальські красуні, але на сьогоднішній день інстаграмм-блогери також не проти зробити собі незвичайні кіски, які на фото виглядають чудово. Щоб також бути в тренді, закрутіть волосся в дрібні джгути, чергуючи напрямок. Після цього сплетіть два джгута з протилежними напрямками в один. Товщину косичок можете бирати на свій розсуд. У такі коси часто вплітають кольорові джгути для ефектності.

Афрокосички

Самостійно заплести такі коси не вийде, але професійний перукар з цим завданням впорається за пару годин. Тут можна експериментувати з геометричними лініями, робити проділи хвилями і самій обирати довжину кіс. Для зручності африканські косички завжди можна зібрати в хвіст.

Канекалони

Ця зачіска для тих, хто хоче бути оригінальним і помітним. Майстер вплітає у волосся спеціальні синтетичні пасма і чіпляє різні елементи декору, як іграшки на ялинку. Зачіска тримається близько місяця, голову можна мити, навіть не розплітаючи коси.

Плоска коса

Це не найскладніше плетіння, яке можна зробити собі самій. Починайте плести французьку косу, а продовжуйте як звичайну косичку. Головне, витягнути пасма в плоскій площі. Косу можна плести відразу на бік, зробивши бічний проділ, максимально послабивши плетіння до низу.

Ажурні коси

Ажурні коси більш складні у виконанні через кількість плетінь. Насправді, в основі цієї зачіски - звичайна французька коса навпаки. На світлому волоссі подібні плетіння завжди виглядають більш ефектно. Таку зачіску навіть не потрібно доповнювати декором. Раніше повідомлялося, яку зачіску можна зробити дитині на кожен день, збираючи її в садок або школу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ