Today.ua

Запіканка з кабачків і курячого філе: простий рецепт ситної і корисної вечері в духовці

Страви з кабачків не втрачають своєї актуальності навіть восени. Якщо вам набридли звичні оладки з кабачків, спробуйте приготувати кабачкову запіканку. До складу цієї страви входить курячий фарш. Вийде вона і ситною, і смачною, і корисною. Подавайте запіканку з кабачків на обід або вечерю, як в гарячому, так і в холодному вигляді.

Запіканка з кабачків і курячого філе

Інгредієнти:

Куряче філе наріжте кубиками, додайте сметану, сіль і спеції. Ретельно перемішайте всі інгредієнти і залиште фарш на півгодини маринуватися.

Кабачки ретельно помийте і натріть на крупній тертці, дайте зайвій воді стекти. Сир натріть на крупній тертці. Цибулю дрібно наріжте і обсмажте в олії.

Змішайте в глибокому посуді сир, цибулю, кабачки, куряче філе і яйце. Фарш посоліть, додайте перець за смаком.

Форму для запікання змастіть рослинною олією і викладіть фарш. Випікайте запіканку при 190° С 40-50 хвилин до рум'яної скоринки.

Дайте страві охолонути і подавайте до столу.

Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати кабачки з часником і сиром в духовці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ