Today.ua

Жіночий верхній одяг, який вийшов із моди взимку 2022: головні антитренди сезону

Взимку 2022 року серед трендів верхнього одягу опинилися довгі мінімалістичні пуховики з поясом, укорочені пуховики та куртки у спортивному стилі. Решта моделей верхнього одягу пішла в минуле. Якщо ви хочете виглядати стильно в новому сезоні, саме час перебрати свій гардероб і викинути зайве.

Зимова куртка або пуховик на зиму 2022 мають бути максимально зручними та теплими. При цьому в дизайні вітаються спокійні пастельні кольори, яскравий декор та вільний крій пошиття.

Приталені пуховики на поясі

У тренді вільний одяг, а всі приталені моделі, які щільно сидять по фігурі та зверху ще прикрашені поясом – стали антитрендом. Тісний і сковуючий рух зимовий одяг більше не актуальний. Те саме стосується і штучного хутра на комірі та кишенях. Такий декор пішов у минуле.

Пуховики-сукні

Декілька років поспіль серед жінок були популярні пуховики, схожі за фасоном на сукню. Це, як правило, моделі без капюшона та з досить тонких матеріалів. Пояс у новому сезоні залишається доречним, але для моделей вільного крою. Комір пуховика має бути максимально високим, але не відкривати всю шию. Яскраві кислотні кольори верхнього одягу також не в тренді взимку 2022 року.

Пуховики з асиметричною блискавкою

Варто забути про асиметричні елементи в крої - це стосується блискавки, або кишень. Зимовий верхній одяг має бути прямого крою. Якщо ви хочете виділитися з натовпу, обіграйте свій образ стильним шарфом або шапкою. Сам зимовий пуховик чи куртку варто вибирати максимально лаконічними за дизайном. Раніше повідомлялося, які жіночі пуховики та куртки опинилися на піку популярності взимку 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ