При неправильному замішуванні тіста готові млинці виходять блідими, їхня текстура буде щільною і не смачною. Щоб цього уникнути, досвідчені кулінари додають у тісто один секретний інгредієнт.
У рецептурах млинцевого тіста найчастіше є рослинна олія, українські господині традиційно використовують соняшникову, рідше – оливкову. Це дуже зручно, оскільки якщо додати рослинне масло в тісто, то під час випікання млинців сковороду можна додатково не змащувати. Проте рослинний жир робить готові млинці щільними, гумовими.
Щоб млинці вийшли пишними і рум'яними, спробуйте замінити в рецепті олію вершковим. Розтопіть 2-3 столові ложки вершкового масла|мастила|, дайте трохи охолонути і влийте в тісто. Як слід перемішайте масу і можна приступати до випікання млинців. На вершковому маслі млинці виходять золотистими, злегка мереживними та з хрусткими краями. У готові млинці можна загорнути будь-яку начинку – з м'яса, грибів, сиру, шинки та сиру, джему чи шоколадної пасти.
Дізнайтесь також, як приготувати пишні та ніжні млинці на кефірі. У тісто слід додати секретний інгредієнт та заздалегідь підготувати продукти.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal