Млинці вийдуть золотистими, якщо додати в тісто один секретний інгредієнт

Автор: Шевченко Лилия

При неправильному замішуванні тіста готові млинці виходять блідими, їхня текстура буде щільною і не смачною. Щоб цього уникнути, досвідчені кулінари додають у тісто один секретний інгредієнт.

Млинці вийдуть золотистими, якщо додати в тісто один секретний інгредієнт - today.ua

У рецептурах млинцевого тіста найчастіше є рослинна олія, українські господині традиційно використовують соняшникову, рідше – оливкову. Це дуже зручно, оскільки якщо додати рослинне масло в тісто, то під час випікання млинців сковороду можна додатково не змащувати. Проте рослинний жир робить готові млинці щільними, гумовими.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Щоб млинці вийшли пишними і рум'яними, спробуйте замінити в рецепті олію вершковим. Розтопіть 2-3 столові ложки вершкового масла|мастила|, дайте трохи охолонути і влийте в тісто. Як слід перемішайте масу і можна приступати до випікання млинців. Млинці вийдуть золотистими, якщо додати в тісто один секретний інгредієнт На вершковому маслі млинці виходять золотистими, злегка мереживними та з хрусткими краями. У готові млинці можна загорнути будь-яку начинку – з м'яса, грибів, сиру, шинки та сиру, джему чи шоколадної пасти.

Дізнайтесь також, як приготувати пишні та ніжні млинці на кефірі. У тісто слід додати секретний інгредієнт та заздалегідь підготувати продукти.

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Головне