Today.ua

Колишня дружина Володимира Остапчука зізналася, за чиї гроші живе після розлучення

Володимир Остапчук та Олена Войченко були разом 15 років, проте в жовтні 2019 року ексзакохані оформили розлучення. У центрі історії опинилися діти, з якими жінка не дозволяє бачитися шоумену. Артист неодноразово говорив, що постійно відправляє ексдружині гроші. Колишня ведучого вирішила розповісти, на чиї кошти вона живе після розлучення насправді.

У рідкісному інтерв'ю Олена Войченко відзначила, що публіка, яка стежить за її колишнім чоловіком, вважає її "утриманкою". Це дуже її обурює, адже всі ці роки до і після розлучення вона працювала.

Жінка розповіла, що офіційно працює з 2007 року. За освітою вона педагог-філолог. До 2010 року працювала в університеті, де отримала безцінний досвід. Попри те, що їй дуже подобалося місце її роботи, вона була змушена змінити посаду через низьку зарплату. Переїхавши до Києва Олена вступила до аспірантури і почала писати кандидатську і паралельно працювати на одному з українських каналів перекладачем. Пізніше вона перейшла на інший канал, де працює досі. Після розлучення, в лютому 2020 року, Войченко влаштувалася в міжнародну компанію і отримала посаду начальника відділу перекладів і коректури, оскільки у неї з'явилося більше фінансових зобов'язань.

Нагадаємо, Володимир Остапчук відвіз дружину в романтичну відпустку в Чорногорію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ