Today.ua

Ексдружина DZIDZIO після розлучення здивувала зовнішнім виглядом

Розлучення Михайла Хоми, більш відомого як DZIDZIO, і Ярослави, вона ж SLAVIA, не був тихим і спокійним. Подружжя звинувачували один одного, а пізніше і зовсім з'явилися чутки, що співак зраджував своїй дружині. Зараз пара живе кожен своїм життям, і розлучення явно пішло жінці на користь.

Зовсім недавно колишня дружина DZIDZIO здивувала мудрістю досвідченої жінки, а тепер захоплює своїм зовнішнім виглядом. Шанувальники ледве впізнали Ярославу, зазначивши, наскільки прекрасно вона виглядає. Вона, і правда, розквітла.

В особистому акаунті в Інстаграм співачка SLAVIA поділилася новою фотографією. У кадрі виконавиця постала в синій сукні-комбінації на тонких бретелях, завершивши образ цікавим кольє, яке закриває її плечі і зону декольте. Волосся вона залишила розпущеним і зробила акцент на очах, а на губи нанесла яскраву червону помаду.

"Справжня леді вміє збуджувати мозок, і сказати "ні", - зазначила в публікації Ярослава Хома.

Цікаво, невже жінка натякає на те, що після розлучення з артистом їй сиплються пропозиції від інших чоловіків. У будь-якому випадку підписники прийшли в захват, побачивши новий знімок колишньої дружини DZIDZIO. Серед коментарів було безліч компліментів, як раз таки, від чоловіків.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від SLAVIA (@slavia_official)

"Перехоплюєшь подих - красуня!!!", "Так ви дуже красива", "Милуюся твоєю красою, простотою, неперевершеністю, жіночністю, ввічливістю, стриманістю", "Красуня. Найкраща", "Маєте гострий розум, відкриту душу і красиву душу і тіло! Ви справжній скарб", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, Ольга Цибульська дала важливий рада колишній дружині DZIDZIO.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ