Як швидко розварити горох у пюре: секретний інгредієнт потрібно додати у момент закипання

Автор: Шевченко Лилия

Розварений у пюре горох – це популярна основа для приготування супів, других страв, закусок та навіть начинок для пиріжків. Щоб горох розварився в ніжну однорідну масу швидко і без проблем, необхідно при варінні додати лише один секретний інгредієнт.

Як швидко розварити горох у пюре: секретний інгредієнт потрібно додати у момент закипання - today.ua

Смачне кремоподібне пюре виходить із сухого колотого гороху. На полицях сучасних магазинів не складе проблеми знайти цей продукт. На власний розсуд вибирайте зелений або жовтий горох, в результаті приготування у вас вийде пюре не тільки різного кольору, але і з різними смаками.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Відміряйте потрібну кількість гороху, ретельно промийте під проточною водою і пересипте в товстостінну каструлю або сотейник. Багато господинь воліють варити горохове пюре в глибокій чавунній сковороді. Замочувати сухий горох перед варінням не варто, він стане жорсткішим, і пюре вийде з крупинками. Як швидко розварити горох у пюре: секретний інгредієнт потрібно додати у момент закипання Залийте горох водою і поставте на середній вогонь, як рідина почне закипати, додайте в неї 0,3 ч. л. харчової соди і добре перемішайте. Саме цей секретний інгредієнт дозволяє набагато швидше зварити горох. До того ж, пюре вийде набагато ніжнішим і смачнішим.

Дізнайтеся також, який секретний інгредієнт додають в начинку для пельменів, щоб вони вийшли соковитішими і смачнішими.

Популярні зараз

Американські спецпризначенці вчать українську мову: навіщо їм це потрібно

“Податок на Forbes“: доларових мільярдерів хочуть змусити віддати 2% від їхніх статків

Стало відомо, чи зміняться тарифи на комунальні послуги в Україні з 1 травня

В Україні виник дефіцит досвідчених фахівців: названі найбільш затребувані професії