За відсутності газу або часу на приготування досвідчені господарки рекомендують зварити борщ у мікрохвильовій печі. Усього за півгодини у НВЧ вийде смачний, ароматний та ситний червоний борщ для всієї родини.
Червоний борщ у мікрохвильовій печі
Інгредієнти:
- 2 л бульйону (м'ясного або овочевого)
- 2 картоплі
- 1 морква
- 1 буряк
- 2 середні помідори
- 1 солодкий болгарський перець
- 100 г консервованої квасолі
- 1 ч. л. солі
- мелений чорний перець за смаком
Спосіб приготування:
Картоплю і томати наріжте дрібними кубиками, перець - тонкою соломкою. Буряк і моркву натріть на дрібній тертці або подрібніть у блендері.
Популярні зараз
Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників
Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal
Підготовлені овочі перекладіть у скляну каструлю, залийте 0,5 склянки води, накрийте кришкою. Тушіть у мікрохвильовій печі на середній потужності протягом 20 хвилин. Влийте в каструлю з овочами бульйон, приправте сіллю та спеціями, всипте квасолю. Встановіть у НВЧ режим слабкої потужності, готуйте під кришкою 10 хвилин.
Подавайте червоний борщ із мікрохвильовій печі гарячим, посипавши рубаною зеленню і додавши ложку сметани. За бажання, можна приправити страву подрібненим часником і пекучим перцем чилі.
Смачного!
Дізнайтеся також, які інгредієнти потрібно додати до борщу, щоб страва набула яскравого смаку та аромату.