Today.ua

Ксенія Мішина похвалилася підрослим сином з новою стильною зачіскою

Ксенія Мішина, яка стала першою "Холостячкою" на українському телебаченні, продовжує радувати свою численну армію шанувальників новинами зі свого особистого життя. Артистка похвалилася, як підстригся і навіть пофарбувався її єдиний син.

В особистому акаунті в Інстаграм-сторіз українська актриса, яка і сама недавно похвалилася новою зачіскою, показала свого сина: 9-річного Платона. Хлопчик з'явився в кадрі в салоні краси, кардинально змінивши імідж. Школяр зробив собі нову стрижку, змінивши свою стару стрижку на дуже стильну зачіску. Йому виголили частину волосся з боків і на потилиці, вкоротили довжину на маківці, а також зробили мелірування.

"Поки я працюю, мій син змінює свій образ .... Отже, ми в черговий раз змінили образ. Підстриглися, помеліровалися. Пацан задоволений. Як вам?" - поцікавилася у підписників Ксенія Мішина, на що більша частина з них зазначила, що хлопчикові личить.

Водночас екс-"Холостячка" закінчує зйомки в новому фільмі "Сусідка", в якому компанію на знімальному майданчику їй склав Артемій Єгоров. Деякий час назад колеги під руку з'явилися на червоній доріжці Одеського кінофестивалю, і публіка навіть подумала, що між акторами щось є. Але, бородатий красень щасливо одружений, причому на жінці постарше.

Нагадаємо, Ксенія Мішина зізналася, що хоче відновити відносини з Олександром Еллертом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ