Today.ua

Ольга Сумська через 25 років шлюбу знову вийшла заміж

Ольга Сумська та Віталій Борисюк оновили свої шлюбні клятви, повторно одружившись. Закохані таким чином вирішили відзначити срібне весілля.

Відомі українські актори разом вже 30 років і 25 з них вони перебувають у шлюбі. Відзначаючи річницю, Віталій Борисюк знову встав на одне коліно, щоб покликати кохану заміж. Звичайно ж, Ольга погодилася. Однак на одному лише жесті подружжя не зупинилися, а вирішили зіграти весілля ще раз.

"Як швидко пролетів час. Почуття тільки зміцнилися, а спогади чіпають душу. Дай Бог сил і натхнення, коханий, на довгі роки!" - зазначила актриса, додавши, що і вперше, і вдруге ініціатором весілля була вона.

У репортажі телеканалу 1+1 можна побачити Сумську, одягнену в красиве блискуче біле плаття з напівпрозорими рукавами. Її зачіску прикрасила така ж блискуча фата, а на шиї висіло красиве вінтажне намисто. Кільця батькам подала їх спільна дочка Аня. А ось старша дочка актриси від першого шлюбу, яка живе в Росії, не приїхала.

На святі були такі відомі особистості як Гарік Кричевський, Ілля Ноябрьов і Володимир Горянський з дружинами, колишній прем'єр-міністр Анатолій Кінах з дружиною Мариною, а також "Міс Україна 1995 року" Влада Литовченко, яка зловила букет нареченої.

Примітно те, що сестри Ольги Сумської на святі не було. Зовсім недавно родички давали на адресу один одної зовсім невтішні коментарі. Нагадаємо, Ольга Сумська відповіла на критику сестри в інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ