Today.ua

Оля Полякова зізналася, як насправді ставиться до нецензурної лексики в піснях дочки

Оля Полякова не втручається в захоплення своїх дочок і дозволяє їм розвиватися як вони того бажають. Величезне враження на публіку справили пісні Маші Полякової, в яких 16-річна дівчинка майже весь час матюкається. Артистка навіть не стала протистояти тому, щоб її дочка виконувала пісні з нецензурними словами. Однак виконавиця зізналася, як насправді ставиться до творчості своєї дитини.

Виявилося, що хоч успішній українській співачці і не подобається, які пісні виконує її старша дочка, вона не хоче їй заважати. Про це Оля Полякова розповіла в інтерв'ю програмі "Світське життя".

"Я з нею поговорила. Я їй сказала, що знаєш, я ж твоя мама. Вона мені каже: "І що? Якщо ти моя мати, то я не маю права розвиватися так, як я хочу?". Я можу це не схвалювати, але не підтримати свою дитину я не можу. Тому що я дуже добре знаю, як це - рости без підтримки, - зазначила артистка. - Не хочу, щоб потім мої діти все життя доводили всім, собі і своєму психотерапевту, що вони чогось варті. Я не схвалюю, але я підтримую".

Оля Полякова розповіла, що виділила для своєї дочки і її групи підвал у власному будинку, де вони репетирують. Там вони зробили косметичний ремонт, пристосувавши його під студію. За словами співачки, вона до найпершого виступу групи "ШВИ" не знала, які пісні вони виконують.

"Коли я була вже на концерті, то зрозуміла, чому вона мені нічого не показувала, бо коли я почула перше слово "п ** уй", мало не впісалася", - обурилася артистка.

Нагадаємо, дочка Олі Полякової показала своїх друзів, яких назвали справжніми фріками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ