Today.ua

“Тільки шоу і брехня“: тизер “Холостячки-2“ викликав хвилю критики у публіки

Зовсім скоро стартує другий сезон шоу "Холостячка", головною героїнею якого стала успішна співачка Злата Огневич. Нарешті, світ побачив довгоочікуваний тизер проєкту.

Зовсім недавно, ведучий "Холостячки" Григорій Решетник розповів про фаворитів Злати Огневич на проєкті. Зйомки йшли повним ходом все літо, і артистка сподівалася, що вона зустріне свою людину, прекрасного чоловіка, з яким зможе побудувати сім'ю. Кілька разів зірка навіть натякала на те, що знайти любов в реаліті-шоу їй все-таки вдалося.

"Уже дуже скоро на телеканалі СТБ відбудеться головна романтична прем'єра осені 2021 року. Проект "Холостячка" на чолі зі співачкою і композитором Златою Огневич буде підкорювати наші серця, і дарувати бурю незабутніх емоцій. Запали вогонь разом з Холостячкою Златою Огневич цієї осені", - свідчить запис в Інстаграм.

У тизері співачка змінила кілька нарядів і навіть з'явилася в компанії таємничого чоловіка, з яким в кінці поїхала на авто. Попри барвисте відео, воно припало до вподоби не всім. Шанувальники розчаровані, що проєкт перетворили в шоу.

Подивитися цю публікацію в Instagram

Публікація від Хол?стяк & Холостячка (@holostyakstb)

"Знову буде тільки шоу і брехня, просто гра", "Все давно стало лише піаром", "А я, чомусь вірю, що все буде добре і по-справжньому, наскільки довго це триватиме - це вже інше питання. Але ж у Добриніна склалося і у Злати складеться!", "Як же красиво знято, команда СТБ супер", "Неприємна головна героїня. Взагалі", - пишуть фоловери.

Нагадаємо, "Холостячка" Злата Огневич зізналася, якого чоловіка ніколи не вибере на проєкті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ