ТОП-4 продукти харчування, які прискорюють старіння шкіри обличчя

Автор: Шевченко Лилия

Стан шкіри обличчя залежить від харчування. Якщо в раціоні присутні чотири заборонені продукти, то процеси старіння стануть помітними навіть у молодому віці.

ТОП-4 продукти харчування, які прискорюють старіння шкіри обличчя - today.ua

Найнебезпечніший для шкіри людини продукт - це цукор , особливо його велика кількість. Цукор у раціоні перетворює колагенові волокна в нашій шкірі на жорсткі згустки, що стає причиною появи зморшок, епідерміс стає в'ялим.

Спиртні напої, незалежно від відсотка алкоголю в них, руйнівно впливають на весь організм. Шкіра після того, як етиловий спирт потрапляє ШКТ і розщеплюється, починає страждати від зневоднення. Погіршується колір обличчя, з'являються сухість та в'ялість. У жінок, які випивають регулярно, з'являються набряки та судинна сітка на обличчі.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Випічка та макаронні вироби з борошна вищого гатунку . Велика кількість глютену (клейковини та особливого рослинного білка, що міститься у всіх сортах ячменю, жита та пшениці) у раціоні призводить до набряку в області щік. Епідерміс поступово покривається пігментними плямами та прищами, можливий розвиток розацеа (почервоніння, розширення дрібних судин шкіри обличчя). ТОП-4 продукти харчування, які прискорюють старіння шкіри обличчя Чим старша людина, тим гірше вона переносить лактозу (молочний цукор), що міститься у свіжому молоці тваринного походження. В результаті на шкірі з'являються запалення, прищі та вугровий висип. Висипання та почервоніння з'являються також на шиї, у зоні декольте та на спині.

Популярні зараз

В Україні запропонували запровадити жорсткі штрафи для школярів

Мінус 50% від пенсії: стало відомо, кому обмежать виплати

В Україні офіційно з'явилася професія домробітник: Рада ухвалила закон

В Україні очікується масштабне підвищення заробітних плат

Нагадаємо, раніше Доктор Комаровський розповів, чи можна включати до раціону безлактозне молоко. Чим цей продукт харчування відрізняється від звичайного молока?