«Весняний олів'є» на Великдень: рецепт салату з куркою і свіжими овочами

Автор: Шевченко Лилия

До святкового столу на Великдень господині намагаються подати свої найвдаліші і улюблені страви. При цьому, завжди хочеться приготувати що-небудь новеньке, щоб здивувати дорогих гостей. Салат «Весняний олів'є» виходить ніжним, смачних і ситним, таке блюдо сподобається дорослим і дітям.

«Весняний олів'є» на Великдень: рецепт салату з куркою і свіжими овочами - today.ua

Для приготування салату курячу грудку слід вимити, обсушити паперовими рушниками, натерти сумішшю рослинної олії і спецій. Загорніть м'ясо у фольгу і запечіть в духовці.

Салат «Весняний олів'є»

Інгредієнти:

  • 200 г запеченого курячого філе
  • 100 г замороженого зеленого горошку
  • 200 г відвареної картоплі
  • 1 велика відварна морква
  • 3 варених яйця
  • 6-7 стебел шніт-цибулі
  • 3 свіжих огірка
  • 100 мл домашнього майонезу

Спосіб приготування:

Популярні зараз

Рада підтримала автоматизований арешт депозитів боржників

Раніше Бундесверу: Україна отримала німецькі армійські машини Caracal

Деякі українки отримають $1000 на розвиток бізнесу

Українські АЗС збільшили ціни на автогаз

Картоплю, моркву і яйця слід почистити і нарізати дрібними кубиками. Огірки наріжте тонкою соломкою.

«Весняний олів'є» на Великдень: рецепт салату з куркою і свіжими овочами У миску з подрібненими овочами всипте зелений горошок, дрібно нарізану шніт-цибуля. Поперчіть і посоліть за смаком.

Куряче м'ясо розберіть на волокна, перекладіть в ємність до решти продуктів. Заправте салат домашнім майонезом або йогуртом без добавок.

Перед подачею на стіл салат «Весняний олів'є» можна прикрасити гілочками свіжої зелені, фігурками з овочів і часточками яєць.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Смачного!

Яка ж Пасха без пасок? Обов'язково приготуйте паски на топленому молоці до святкового столу, тісто виходить неймовірно ароматним, ніжним і смачним.

Головне