Today.ua

Дружина Кличка вперше зізналася, чому не живе у Києві

Задовго до повномасштабного вторгнення мер Києва Віталій Кличко та модель Наталя жили окремо один від одного. Міський голова веде справи з української столиці, а його дружина прийняла рішення жити та працювати в Німеччині. Щобільше, переїхала туди близько 20 років тому.

Через те, що багато років подружжя живе окремо, нерідко з'являються чутки про їхнє розлучення. Нещодавно Віталій Кличко навіть прокоментував чергові повідомлення про розлучення із дружиною.

Мер займається політичними питаннями, а Наталя Кличко присвячує себе йозі та духовним практикам, подорожам та турботам про дітей, які роз'їхалися по всьому світу: дочка навчається у Нідерландах, молодший син у Великій Британії, а старший в аспірантурі у Києві. Також дружина Віталія Кличка знайшла себе у музичній сфері, записала кілька треків та навіть періодично виступає на сцені.

В особистому обліковому записі в Інстаграм дружина мера Києва ініціювала відповіді на запитання шанувальників. Один із фоловерів поцікавився, коли останній раз Наталя Кличко була у Києві, і чому вона живе у Гамбурзі, а не в українській столиці. На що модель відповіла:

"Загалом я живу в Гамбурзі вже 20 років… Це місто стало для мене моїм другим домом".

Саме там вона з нетерпінням чекає на приїзд дітей, де вони відзначають свята та дні народження. Ось тільки зірковий батько приєднується до них не часто.

Нагадаємо, дружина Кличко підкреслила модельну фігуру облягаючою мінісукнею: новий вихід Наталії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ