Як приготувати пікантну тушковану капусту: секретний інгредієнт, який зробить страву смачнішою

Автор: Лобанова Єлизавета

Тушкована капуста - ситна та поживна страва, яку можна подавати до столу як окремо, так і з будь-яким гарніром. Капуста добре поєднується з м'ясом, грибами, крупами, тощо. У військовий час замість м'яса в капусту можна додати звичайну тушонку, яка точно знайдеться у кожного вдома.

Як приготувати пікантну тушковану капусту: секретний інгредієнт, який зробить страву смачнішою - today.ua

Щоб тушкована капуста вийшла соковитішою, краще змішати свіжу капусту з квашеною.

Тушкована капуста з тушонкою

Інгредієнти:

  • капуста – 900 г
  • морква – 1 штука
  • цибуля – 1 шт
  • тушонка - 1 банка
  • сіль, перець - за смаком

Як приготувати пікантну тушковану капусту: секретний інгредієнт, який зробить страву смачнішою

Популярні зараз

Глава ГУР Буданов зробив заяву про ситуацію на фронті: “Є хороша новина і погана“

Кабмін змінить критерій середньої зарплати для бронювання чоловіків від мобілізації

Пенсії будуть мізерними: українців закликали відкладати гроші та працювати до глибокої старості

Мольфар попередив про небезпеку для двох українських міст: “Слід бути готовими до евакуації“

Моркву натріть на великій тертці. Цибулю наріжте півкільцями.

Обсмажте овочі до м'якості.

Свіжу капусту дрібно наріжте, квашену капусту процідіть від соку. Додайте капусту в сковороду, долийте трохи води та тушкуйте на слабкому вогні протягом години.

Коли капуста вже буде м'якою та готовою, змішайте її з тушонкою. За смаком посоліть і поперчіть.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Страва готова. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати пікантну тушковану капусту по-німецьки.