Як приготувати пікантну тушковану капусту: секретний інгредієнт, який зробить страву смачнішою

Автор: Лобанова Єлизавета

Тушкована капуста - ситна та поживна страва, яку можна подавати до столу як окремо, так і з будь-яким гарніром. Капуста добре поєднується з м'ясом, грибами, крупами, тощо. У військовий час замість м'яса в капусту можна додати звичайну тушонку, яка точно знайдеться у кожного вдома.

Як приготувати пікантну тушковану капусту: секретний інгредієнт, який зробить страву смачнішою - today.ua

Щоб тушкована капуста вийшла соковитішою, краще змішати свіжу капусту з квашеною.

Тушкована капуста з тушонкою

Інгредієнти:

  • капуста – 900 г
  • морква – 1 штука
  • цибуля – 1 шт
  • тушонка - 1 банка
  • сіль, перець - за смаком

Як приготувати пікантну тушковану капусту: секретний інгредієнт, який зробить страву смачнішою

Популярні зараз

Мобілізація жінок: хто зобов'язаний стати на військовий облік у ТЦК за новим законом

Telegram-канали масово повідомляють про потужний блакитний спалах у небі над Україною: його бачили в багатьох областях

Популярна вакцина від COVID-19 могла стати причиною утворення тромбів у деяких пацієнтів

Залужного запитали про президентські амбіції: відповідь ексголовкома

Моркву натріть на великій тертці. Цибулю наріжте півкільцями.

Обсмажте овочі до м'якості.

Свіжу капусту дрібно наріжте, квашену капусту процідіть від соку. Додайте капусту в сковороду, долийте трохи води та тушкуйте на слабкому вогні протягом години.

Коли капуста вже буде м'якою та готовою, змішайте її з тушонкою. За смаком посоліть і поперчіть.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Страва готова. Смачного!

Раніше повідомлялося, як приготувати пікантну тушковану капусту по-німецьки.